Typecoaching tager udgangspunkt i persontypologien Enneagrammet som er et exceptionelt godt redskab til forståelse, tolerance og personlig udvikling. Hvis du ikke kender din Enneagramtype, kan du starte med en personlighedstest (Integrative Enneagram Test) der giver et rigtig godt helhedsbillede af din types kvaliteter og udviklingspotentialer.

Typecoaching giver dig

  • en unik forståelsesramme

  • aha’er om dig selv og andre

  • stor selvindsigt og bevidsthed

  • et stort potentiale til at skabe et forandringer

 

Jeg har et godt samarbejde med Enneagramstedet, hvor du i forbindelse med Enneagram-uddannelsen også bliver coachet omkring din type.

Selvforståelse og personlig udvikling

Mange af os ønsker at få et lykkeligt liv, men søger fejlagtigt udenfor os selv for at finde det. Med typecoaching (ud fra persontypologien Enneagrammet) opnår du selvindsigt og forståelse for dine ubevidste motivationer til at handle, som du gør.

Med øget bevidsthed om dine værdier, strategier og vanemæssige handlinger har du muligheden for at tune ind til dine virkelige ønsker og træffe andre og mere konstruktive valg for dig selv i dit liv. Hvis du følger dit hjerte, din intuition og dit klarsind følger lykkerusen naturligt med.

Typecoaching

Coachingforløb over 6 gange

med fast ramme til bevidstgørelse og frihed for begrænsende mønstre, samt belysning og opbygning af naturlige ressourcer.

 

Hent beskrivelse her

"Jeg har fået sat positive ord på nogle af mine kvaliteter. Det føles godt!" M.M.

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk