Parcoaching henvender sig til par som vil hinanden og som ønsker at justere på områder af deres forhold. Parcoaching sætter fokus på 

  • jeres ønsker omkring forbedring af parforholdet

  • kommunikation med gensidig respekt

  • håndtering af jeres problemstillinger

Der er flere muligheder for at sammensætte parcoachingen. En måde er at komme sammen alle gangene. En anden måde er at I kommer til en individuel session hver for sig første gang og derefter kommer sammen. Fordelen er, at I hver især får fuld taletid i en hel session og bliver mere skarpe omkring forventninger og eget ansvar i situationen. Kontakt mig og lad os aftale, hvad der passer jer bedst.

Par-tjek

Et Par-tjek er en forskningsbaseret undersøgelse som tager temperaturen på jeres parforhold. Gennem et online spørgeskema og 2 faciliteringssessioner, tager I temperaturen på områder i jeres samliv, der er vigtige for et parforhold. Faciliteringen har fokus på jeres styrker, ressourcer, vigtigste bekymring og vejen videre.
 

Skilsmisseprocenten ligger på ca. 48%. Nogen synes det er en sørgelig udvikling. Andre mener at det er
noget vi må leve med og forholde os til. Uanset holdning så ønsker de fleste at investere i det forhold de nu engang har valgt. Men i en travl hverdag med hus, børn, fuldtidsjobs og fritidsinteresser kan det være en udfordring at få det hele til at fungere. Så gør noget og forebyg inden i ender i statistikken. Tag jer selv og hinanden alvorligt og book tid til et Par-tjek - det er ukompliceret og forskning viser at det har en varig effekt.
Læs mere om Par-tjek konceptet her

"Vi har svært ved at kommunikere konstruktivt og sårer let hinanden”

”Vores forventninger er vidt forskellige”

“Jeg elsker min kone, men hun siger hun ikke får nok opmærksomhed”

Parcoaching og Par-tjek

PAR-TJEK 

- tag temperaturen på jeres parforhold!

Hvornår har jeres parforhold sidst fået et serviceeftersyn? Jeg tilbyder Par-tjek, som er et online spørgeskema + 2 faciliterings-sessioner, hvor I får en status på, hvordan jeres parforhold har det. I får en afdækning af, hvilke styrker I har som par, hvad der fungerer og hvad der måske trænger til opmærksomhed. I bliver klogere på jer selv og hinanden, og I får inspiration til at arbejde videre hjemme. Alle parforhold har brug for særlig opmærksomhed, så kontakt mig før det bliver for svært! Mail eller tlf. 27 20 20 35.

“Vi kunne se tre områder i vores samliv der ikke kørte tilfredsstillende. Vi opdagede hvordan de hang sammen og så hjalp coachingen os til at arbejde helt konkret med problemerne.

Takket være Susannes coaching har vi nu fået hævet tilfredshedsbarometeret og er blevet meget bedre til at vise omsorg for hinanden.”

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk