Samarbejdspartnere

Mit netværk af samarbejdspartnere spænder over yderst velkvalificerede og professionelle kræfter indenfor forskellige felter.

RoagerOlsen Aps

 

Claus Roager Olsen

 

claus@roagerolsen.dk

www.roagerolsen.dk

Tlf. +45 20 45 95 05

Claus Roager Olsen er Danmarks mest anvendte underviser inden for Enneagrammet. Han er en af de største bidragsydere til, at Enneagrammet er alment kendt i virksomheder i Danmark. Claus har sin helt egen stil, der bygger på højt tempo og stort personligt engagement. Formen er interaktiv, underholdende, humørfyldt, motiverende og konfronterende – dog altid med stor respekt for den enkelte.

Ritterhuset


Birgit Ritter

birgit@ritterhuset.dk

www.ritterhuset.dk

Tlf. + 45 23 10 03 80

Birgit Ritter er oprindelig ingeniør og arbejder nu selvstændigt med ledelse, livskvalitet og overskud.

Hun er skarp, fast og omsorgsfuld i sin tilgang, når hun  på kompetent vis arbejder med mennesker og processer - hvad enten det er vejledning af ledere, håndtering af stress hos den enkelte eller coaching til mere overskud og livskvalitet.

Coaching & Communication

Mette Hvied Lauesen

mhl@mettehl.dk

www.mettehl.dk

Tlf. + 45 26 18 61 90

Mette Hvied Lauesen er ekspert indenfor personlig kommunikation  og ledelse. På en ukompliceret og "on the target" måde arbejder hun med såvel ledere, medarbejdere som privatpersoner om problemløsning og målsætning i arbejds- og privatlivet fungerer gnidningsfrit. Hun er også tilknyttet Leadership Sculpture, en international virksomhed, der har særligt fokus på ledere indenfor forskning.

RESKO


Steen Johnsen

 

resko@resko.dk

www.resko.dk

Tlf. + 45 29 85 95 95

Steen Johnsen, leder konsulenthuset RESKO, hvor han selv er underviser på kurser. Han byder ind med personligt engagement, motivation, godt humør, empati og sin jordbundne person.

Hans baggrund ligger som en del af ledelsen af internationale og nationale virksomheder med fokus på resultater gennem god kommunikation og udvikling af teams og personale.

Change Agent


Thomas Anglov

 

thomas@anglov.dk

www.anglov.com

Tlf. + 45 42 44 50 50

Thomas Anglov er motivator og træner i det personlige lederskab. Med sin stærkt visionære og innovative personlighed, har han udviklet redskabet Lean Leader Tool Box, som er lederens interaktive værktøjskasse til afdækning af bl.a. motivation og demotivation for individer og teams. Han arbejder som facilitator, inspirator, motivator og giver gerne et energifuldt boost til forandringsprocesser.  

 

Integrative Enneagram Solutions


Dirk Cloete

 

info@integrative.co.za

www.integrative.co.za

 

Dirk Cloete, er stifter af Integrative Enneagram Solutions i Sydafrika og har, med sin baggrund i interaktiv online databaseteknologi, udviklet Integrative Enneagram Solution's Enneagramtest. Han er passioneret omkring at integrere mange forskellige vinkler af Enneagrammet og i at undersøge forskellige modeller af menneskelig adfærd, bevidsthed og spiritualitet.

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk