Lean Leader Toolbox

 

Lean Leader Toolbox er et interaktivt værktøj til afkodning af motivation, styrker og udfordringer i den enkelte, hos par og i teams.

Med resultatet af dine personlighedsprofil kan du derfor med stor fordel tilkøbe ledelsesværktøjet Lean Leader Toolbox, udviklet af Thomas Anglov. Det giver dig online adgang til de vigtigste data omkring din egen og dine medarbejderes personprofiler med henblik på at udvikle medarbejdernes potentialer og sammensætte high-performance teams.


Forskellen mellem succes og fiasko er ofte et spørgsmål om de usikre ubalancer og nuancer i forståelsen af ​​mennesker. LEAN Leader Toolbox vil vise dig, hvilke nuancer er den afgørende faktor i efterfølgende eller mislykkes.

Lean Leader Toolbox anvendes primært af ​​lederen. På grundlag af lederens egen personlighed type test og tilsvarende personlighed typeprøver administreret til medarbejderne, tilbyder Lean Leader Toolbox konstruktiv vejledning, styrker det personlige lederskab, samt giver vigtig information om medarbejderne, der kan hjælpe til udvikling af high performance teams.

 

Værktøjet er udviklet af Thomas Anglov og bygger på Integrative Enneagram's test.
 

Lean Leader Toolbox er særligt anvendelig i daglig ledelse, idet du har adgang til information om teamindvidernes styrker, udfordringer, samarbejdsmåder, synergi, stressfaktorer mv. Ligeledes kan der hurtigt sættes mål for den enkelte, som vurderes af personen selv samt af kollegaerne i en tydelig graf hen over tid. Læs mere om Lean Leader Toolbox eller kontakt info@coachspirit.dk.

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk