Enneagrammet

Enneagrammet er en psykologisk typologi, der beskriver ni måder at motiveres på. Det er et stært værktøj til at øge forståelse og indsigt i dig selv og andre, ligesom det fungerer som guide til at hente ressourcer og i arbejdet med personlig udvikling. Køb bogen Enneagrammet, som jeg har skrevet -
og som konsulent Claus Roager Olsen anvender og sælger - og lær mere om dig selv og dine medmennesker. Bogen findes på dansk og svensk.

 

Jeg underviser i Enneagrammet og afholder kurser i brugen af Integrative Enneagram Testen, som du har stor glæde af at anvende som coach, konsulent, HR eller leder.

Integrative Enneagram
- for konsulenter, coaches og HR

 

Level 1 kurset er for alle, der ønsker at anvende IEQ testen til facilitering. Kurset omfatter en grundig gennemgang af teori og værktøjer. Næste kursus...


Level 2 kurset er for dig, der ønsker specifikt ønsker at arbejde med IEQ testen i teams. Kurset omfatter tolkning og anvendelse af testen i forhold til teams i organisationer og kan kun tages efter deltagelse på Level 1. 
 

Certificering
For at blive certificeret i brugen af Integrative Enneagram testen,

skal du først have gennemgået et Level 1 kursus . Efter endt kursus skal du udarbejde og indsende din certificeringsopgave (case study) og når den er godkendt og du er certificeret, kan du anvende testen til konsulentarbjede, coaching, som mentor, leder eller HR.

Kurser
- for alle der ønsker udvikling og selvindsigt

Jeg tilbyder en række kurser i Enneagrammet eller Coaching, bl.a.

 

  • Introduktion til Enneagrammet

  • Enneagrammet og coaching

  • De ni indsigstniveauer

  • Typerne på arbejdspladsen

  • m.fl.

 

Kurserne kan skræddersys til virksomheder og grupper.

 

Ring og hør om dine muligheder.

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk