ANTI-STRESS COACHING

Anti-stress coaching
 
  • Er du på vippen til at "vælte"?
  • Eller er du ramt af stress?

  • Få ro på og genopbyg dig selv efter stress!

Stress opleves som en alt for hektisk hverdag med tusindvis af gøremål, opgaver og høje forventninger til det, du skal nå. Til sidst er du måske nødt til at trække stikket helt og sygemelde dig.

 

Signalerne på stress kan være mange:
I den lettere ende bliver du måske hjemme for at følge med i arbejdsmængden. Eller du sover måske dårligt om natten, fordi tankerne kører rundt omkring alt det, du ikke nåede. Eller du er mere følsom end ellers.

I den tungere ende har du måske svedeture, hjertebanken eller ondt i maven. Du tænker måske, at du bare lige skal have afsluttet opgaverne, så kan du slappe af, men opgaverne føles som et kæmpe bjerg foran dig. Og ofte vil du opleve at være usædvanlig sårbar og bliver let revet ud af kurs.

Forebyg eller find dit ståsted igen

For meget stress skal tages alvorligt og forebygges i tide. Derfor er de "lettere" symptomer værd at tage alvorligt, så du kan få reduceret stressmængden inden læsset vælter.
Hvis du allerede er gået ned med stress, så er det vigtigt, at du bliver "samlet op" og igen finder en overskuelig dagligdag, og til det, kan du have brug for hjælp. 

Stressforløb
I et struktureret og overskueligt stressforløb, bliver du stille og roligt guidet igennem til at komme på ret kurs igen. Det foregår henover i alt 6 coachingsessioner med 1-2 ugers mellemrum, hvor vi i hver session arbejder helt konkret med tiltag, der kan hjælpe dig til at genvinde balancen.  Kontakt mig, hvis du vil høre mere om forløbet eller tage dig selv alvorligt og booke en tid allerede nu.

CoachSpirit

CVR 26333164

Telefon

+45 27 20 20 35 

  • Instagram - Hvid Circle
  • facebook