Individuel coaching (eller Life Coaching) sætter fokus på selvvalgte emner, hvor du får nye perspektiver og finder løsninger på dine udfordringer.

Individuel coaching er for dig, der ønsker

  • indsigt og forståelse af dig selv

  • sparring omkring forandringer

  • inspiration til din udvikling

  • at skabe balance og livskvalitet

”Hvordan kommer jeg videre i min personlige udvikling?”

”Jeg har tendens til at udsætte ting, som jeg ellers synes er vigtige. Hvad gør jeg?”

”Al min tid går op i arbejde. Jeg vil gerne have mere tid til privatlivet”

Fortid - Fremtid - Nu

Det være svært at vide helt præcis, hvad det er, der blokerer i livet. Nogle gange hænger du måske fast i fortidens 'historier' og forestillinger. Andre gange er du måske langt ude i fremtiden med forventninger, forestillinger og planer. Men dit liv handler om her og nu - og kun herfra kan du se på og slippe fortiden og herfra kan du se på og forberede fremtiden. I personlig coaching tager vi udgangspunkt i nuet.

Coaching eller terapi

Coaching er ikke terapi, men hos mig kan personlig coaching have en terapeutisk vinkel og virkning. Det er nemlig ofte lettere, at ændre på noget, når du forstår situationen og er bevidst om, hvorfor du hænger fast - og det kan have noget med din historik at gøre.
I coaching et er dig, der sætter dagsorden. Jeg møder dig dér, hvor du er, med empati, nærvær og udfordrende spørgsmål. Det er afsættet for coachingen.


 

Individuel Coaching

"Det har været en stor hjælp at få arbejdet mine udfordringer igennem, og coachingen har hjulpet mig fint på vej videre. Jeg ville gerne tage mange flere timer :-)"

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk