Din Notesbog

 

Din Notesbog opfordrer dig til at føre din egen journal og udvikle dig gennem selvudforskning. 

Nedenfor finder du en række spørgsmål og opgaver som du kan udfodre dig selv med.

Tag dine notater med til coaching og bring de emner op der har været særligt indsigtsfulde eller som du gerne vil have sparring omkring.

#Note - Værdsæt øjeblikket

Dit liv er fuld af øjeblikke som hver er fyldt med muligheder og glæde. Det er op til dig at lægge mærke til de gode stunder og opdage de elementer i øjeblikkene som er værdifulde for dig.  

 

Din Notesbog:

Hver dag i en uge i træk skal du tænke på det øjeblik der var mest værdifuldt for dig og skrive hvordan du havde det, hvad du så og hvordan du oplevede det.

De øjeblikke du vælger kan være små bitte som f.eks. at mærke solens stråler bryde igennem skyerne eller så store som at bestille en rejse.

Det er øjeblikket i sig selv der er vigtigt og det at du bemærker en ekstra form for livskvalitet.

#Note - Ryd op

Hvad står i vejen for at du kan være tilfreds og glad i livet? Hvad er du nødt til at fjerne, smide væk og rydde op i for at frigøre vejen til en forhindringsfri bane? Er der nogen relationer du skal afklare? Er der mindre du skal give slip på? Er der fysik rod du skal ordne - på arbejde eller hjemme? Er der noget der skal siges som du har undgået?

 

Din Notesbog:

Brug en uge på at rydde op omkring dig - både internt og eksternt. Den eksterne oprydning giver hurtigt synlige resultater, og formålet med den interne oprydning er at fjerne negativt ladede ting som du bærer med dig (smerte, frustration, vrede, skuffelse osv.). At give slip på det skaber plads til positive strømme.

 

Hver dag i en uge i træk skal du tage kontakt med en person i dit liv som du gerne vil rydde noget op i forhold til. Skriv et brev eller mail, ring op eller tag kontakt på anden måde og sig det du har brug for at sige  for at skabe fred og bevæge dig videre. 
Du skal også rydde op fysisk f.eks. på dit skrivebord, i dine papirer, dit hjem, dit klæderskab eller andet der har brug for din opmærksomhed. Smid det ud, du ikke behøver mere.

#Note - ​ Lyt til din kommunikation
Kommunikation er en vigtig del af din hverdag - med ord, ordløs, indadtil og udadtil.

Hvilke ord kommer ud af din mund? Hvilken slags samtaler har du? Hvem taler du med? Din kommunikation afspejler dine tanker og er med til at skabe din virkelighed.

 

Din Notesbog:

I en uge i træk skal du lytte til din kommunikation og hvordan du har det med den. Støtter din kommunikation dig og hjælper den dig nærmere dine mål, drømme og visioner? Eller fjerner den dig fra det du gerne vil nå? Hvad vil du gøre anderledes? Skriv ned i din notesbog både hvad du kommunikerer internt, eksternt og måden du lytter på.

 

CoachSpirit v/Susanne Povelsen - Toftevej 27 - 3450 Allerød - Tlf. 27 20 20 35 - email info@coachspirit.dk